Tekstschrijver

Welke teksten kan ik voor jouw bedrijf schrijven?

De hele dag door lees en hoor je informatie. Weet je bijvoorbeeld nog wat je las voordat je op mijn website kwam? Of de laatste onderwerpen van het nieuws? Veel informatie die je hoort en leest kun je je niet herinneren. Dat heeft een logische verklaring: niet alle onderwerpen raken je op jouw gevoelsniveau. Datzelfde geldt je voor bedrijf. Raakt een onderwerp en spreekt het verhaal aan, dan is je doelgroep geneigd om voor jouw bedrijf te kiezen. 

Verhalen geven een identiteit aan je merk. Het helpt mensen te motiveren en in beweging te komen. Een goed verhaal wordt doorverteld en helpt je in het versterken van je imago.

Storytelling is het toepassen van verhalen van je bedrijf. Hiermee creëer je betrokkenheid en bereik je je doel: mensen beïnvloeden.

Dat kun je op verschillende manieren doen. Helderheid geven, raken, verleiden, motiveren, impact maken, samenwerking stimuleren of de beeldvorming verbeteren.

Dit is mijn specialiteit: het verhaal vertellen van jouw bedrijf. Echte verhalen, met bijbehorend gevoel, in foutloos Nederlands. Met pakkende binnenkomers, activerende afsluiters en een informele toon. Hierbij maak ik helder waar je naar toe wilt en wat je van de ander verwacht. Of het nou klanten, collega’s of andere doelgroepen zijn. Ik leg makkelijk contact met mensen en stem af welke tone of voice je nodig hebt.

Ik ben benieuwd welk verhaal verteld mag worden over jouw bedrijf!